mandag 11. april 2011

Nytt hjem


Midt i byen har vi nå flyttet inn i en koselig loftsleilighet. Jeg har ventet med å skrive noe om leiligheten her ettersom vi har hatt litt startproblemer. Det vil si, gutten og jeg har hatt det fantastisk, men som leietakere i forhold til utleier har det ikke vært like fantastisk. Vi flyttet inn i en leilighet som viste seg å ha diverse mangler av både alvorlig og ikke fullt så alvorlig grad. Når vi bare fikk tatt med utleieren i leiligheten og fikk vist han alle feil og mangler ble det fortgang i sakene. Det eneste vi mangler nå er en oppvaskmaskin (det er treghet fra vår side), tv-signaler (som ordnes i dag), internett og en etterlengtet og planlagt, men ennå ikke byggteknisk godkjent veranda. Forhåpentligvis kommer den i løpet av noen få uker, da vil også noen bilder komme. Selv om vi fremdeles bor i pappesker som står litt her og der, er det fantastisk å endelig bo sammen offisielt og ikke minst på litt større plass. Måtte smile litt ekstra når vi en av de første dagene fikk brev fra forsikringsselskapet som var adressert til oss begge. Plutselig har vi blitt en liten familie. Gutten, Luna og meg.


De siste ukene har føltes hektiske og slitsomme nok en gang, heldigvis har jeg nå fått kommet meg ut av et skoleprosjekt slik at jeg kan fokusere mer på det som jeg føler er viktigst nå; jobb, hjem og familie. For de som begynner å lure på om jeg ikke skal fullføre, så får jeg bare si det at joda, jeg har lenge hatt en backup-løsning, så det blir minst en eksamen i mai, som vil gjøre at jeg får bachelor-graden min.


I og med at jeg har fått et nytt hjem, så vil jeg gjerne også ha en fin personlig header. Noen som vil lage for meg, eller som vet om noen som er flinke til å lage?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar