mandag 8. november 2010

Stormberg

For et drøyt halvt år siden var jeg på et seminar om sosiale medier ved HiT, foreleseren var den dyktige Stormberg-gründeren Steinar J. Olsen, en kar som virkelig kan dette med å profilere seg og bedriften sin via sosiale medier. (les mer om dette på bloggen til Siri Ikke bare er han dyktig på dette, men han er også flink til å formidle budskap og tips der han står foran en forsamling. Det var en sann glede å høre på han den gangen, og tror dere ikke jeg nå får muligheten ennå en gang.


(Bildet er hentet fra Steinars blogg)

I lokalavisa i dag sto det en annonse om at GREP - kompetanseutvikling Grenland inviterer til åpen dag på torsdag. Det er mye som står på planen på stevneplassen den dagen og det siste på skjemaet er nettopp Mr Stormberg som skal snakke om samfunnsansvar og inkluderende arbeidsliv. Det skal bli utrolig givende å høre på han igjen og jeg anbefaler alle som kan å komme seg dit den dagen, både for å knytte nettverk med bedrifter og for å få med seg denne fantastiske mannen som virkelig har funnet oppskriften på hvordan en bedrift bør føres!

1 kommentar:

  1. Ja, jeg skrev no nesten en jobbsøknad til Stormberg etter det seminaret :p Hadde vært gøy å fått med seg mer av det han har å komme med =)

    SvarSlett